Cserépfalu / Szálláshelyek

Szálláshelyek

Vendégházunk gyönyörű kis falusi ház, igényesen berendezve 2db 4 ágyas szobával kialakítva. A lakóházban 2db zuhanyzós fürdőszoba, 1 nappali, 1 konyha teljes felszereléssel.

Bővebben...

A ház régi típusú parasztház, de átalakítás után ma már van benne fürdőszoba, WC, hideg-meleg vízzel, felszerelt konyha, 2 szoba, összesen 6 férőhellyel (2+4 fő). A ház nem luxuslakosztály, de a túrázni, pihenni, kikapcsolódni vágyók minden igényét kielégíti. Kulcsosház jelleggel működik, ezért nagyon kedvező az ár. A házat tavasztól késő őszig adjuk ki, télen nem.

Bővebben...

Az erdészház kényelmes elhelyezést biztosít 20-30 fős baráti társaság, vagy 4 -5 család számára. Óvodás és iskolás gyerektáborokat szervezünk, helyet biztosítunk alkotótáborok, edzőtáborok, osztálykirándulások, rendezvények részére. A közelben több túraútvonal, tanösvény ismerkedtet meg a táj egyedi hangulatával, növény és állatvilágával.

Bővebben...

Töltse szabadságát szabadidejét családjával, baráti társasággal a falusias környezetben elhelyezkedő Cserépfaluban található Boldizsár Vendégházban és Apartmanban.

Bővebben...

A szálláshely egy 100 éves összkomfortos tornácos parasztház, mely 8 fő részére biztosít elhelyezést. A környék számos látnivalóval, túrázási és pihenési lehetőséggel várja az idelátogató vendégeket. Az udvarban lehetőség van sátorozásra is.

Bővebben...

Két zuhanyzó, 2 wc, szauna, és teljes felszereletségű konyha. A füves parkosított udvaron több autó részére zárt parkolási lehetőség, a vendégek részére ping-pong asztal, kerékpár, filagória, bográcsozási, nyársalási lehetőség biztosítva.

Bővebben...
«ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó»
oldal: 1 / 5
var: