A Bükkalja Kőkultúra és a Bükk Déli Kapuja turisztikai program keretében hét bükkaljai település és azok vállalkozói, vállalkozásai fogtak össze, hogy a nemzetközi szinten is kiemelkedő turisztikai adottságaikat, kulturális örökségeiket és természeti kincseiket tartalmas és tematikus programokba szervezve kínálhassák a területre látogató turisták számára.

Íme néhány ízelítő a kínálatból:

SzállásajánlatA Villa Bridge Panzió Bogács központjában, közvetlenül a gyógyfürdő mellett található. Egész évben várjuk kedves vendégeinket, 10 db 2+2 ágyas apartmannal, melyekben színes TV, minikonyha és fürdőszoba található.  Parkolási lehetőséget a panzió alatti mélygarázsban biztosítunk. 

Bővebben...

Üdülőházunk 6 fő részére biztosít kényelmes szálláslehetőséget egész évben. A vendégeket 2 szoba, nappali, felszerelt konyha, fürdőszoba várja. A zárt kertben sütési, főzési lehetőség adott, valamint a gépkocsi parkolás megoldott. A ház üdülő övezetben a fürdőtől 100 méterre található!

Bővebben...

Gasztronómai ajánlat


Hangulatos falusi kis pincénkben minőségi boraink és díjnyertes pálinkáink kóstolására van lehetőség. Igény esetén vendégasztal szolgáltatás.
Bővebben...

Bogács a Bükkaljai Borvidék egyik legjelentősebb központja. A Bükk vonulata észak felől védi a hideg szelektől, s kedvező mikroklíma alakul ki a déli, délnyugati lejtőkön. A riolittufán kialakult fekete nyiroktalajok, barnaföldek és agyagbemosódásos erdőtalajok találhatók meg. A termőhelyi adottságok kiválóak.

Bővebben...

Látnivaló ajánlatA faluban sétálva sok helyen láthatunk díszes kerítéséket, kovácsoltvas kapukat.

A tanito szobra A faluból elszármazottakból álló, Jóakarat Klubja állítatta a tanítóknak. A szobor sejtelmesen Mizser Lajos helyi híres tanítót ábrázolja.

var: